Optiek Talpa - Westerlo

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Julie en Manon - beide gediplomeerde opticiens, jong, dynamisch en gepassioneerd - ontvangen je met hun stralende glimlach in Optiek Talpa Brugge. Zij doen o.a. oogmetingen, contactlensaanpassingen en geven stijladvies om voor jou de perfecte oplossing te vinden. Dankzij een opleiding door een stijladviseur en door zelf op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends, laten ze je steeds met het best passende en nieuwste model de deur uitgaan. Maar ook op technisch vlak staan zij zeker hun mannetje. Beide dames zijn afkomstig van Sint-Andries Brugge en je kan hen van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel vinden.

Contactinformatie
Grote markt 20
2260 Westerlo
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag9u-12u30 & 13u30-18u

Woensdag9u-12u30 & 13u30-18u

Donderdag9u-12u30 & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u30 & 13u30-18u

Zaterdag10u-17u

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Onze zoektocht naar een nieuwe bril bracht ons bij de sympathieke Ivan en stijlvolle Ilse. Na een hartelijk onthaal, volgde ik Ivan naar de meetruimte, waar ik op professionele wijze aan een oogmeting onderworpen werd. Ondertussen werden er al enkele hippe monturen uitgezocht door Ilse die in één oogopslag had gezien wat voor stijl ik verkies. Echt onder de indruk van hun vakkennis en service! Een aanrader voor jong en oud, wij komen zeker terug.

Corry, 46 jaar

Team Westerlo

Brugse girlpower
Punctueel & gedreven
Passie voor de job
Sint-Andries (Brugge)
Julie
Brugse beauty
Jong & modebewust
Creatief
Sint-Andries (Brugge)
Manon