Optiek Talpa - Evergem

Maak kennis met je favoriete opticiens!

Julie en Manon - beide gediplomeerde opticiens, jong, dynamisch en gepassioneerd - ontvangen je met hun stralende glimlach in Optiek Talpa Brugge. Zij doen o.a. oogmetingen, contactlensaanpassingen en geven stijladvies om voor jou de perfecte oplossing te vinden. Dankzij een opleiding door een stijladviseur en door zelf op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends, laten ze je steeds met het best passende en nieuwste model de deur uitgaan. Maar ook op technisch vlak staan zij zeker hun mannetje. Beide dames zijn afkomstig van Sint-Andries Brugge en je kan hen van dinsdag tot en met zaterdag in de winkel vinden.

Contactinformatie
Hoeksken 66
9940 Evergem
(Belgie)

Openingsuren

MaandagGesloten

Dinsdag 9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Woensdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Donderdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Vrijdag9u - 12u30 & 13u30 - 18u

Zaterdag10u - 17u doorlopend

ZondagGesloten

In de winkel vind je

  • Gediplomeerde optometristen die nauwkeurig je correctie berekenen. Voor een GRATIS oogmeting t.w.v. €38. Klik hier
  • Ruim aanbod aan kwalitatieve designerbrillen gecombineerd met belgisch kwaliteitsglas.
  • Gepersonaliseerde aanpak waarbij we samen met onze stylisten rustig de tijd nemen om de bril te vinden die bij je past.
  • Gratis navulbare brillenspray, aangepaste openingsuren wanneer het je past en zo veel meer. Wij gaan the extra mile !
  • Bij ons ga je altijd tevreden buiten, ongeacht hoeveel keer het montuur of de glazen moeten aangepast of vervangen worden.

Als zeer slechtziende met kokerzicht had ik last met mijn multifocale bril en heb ik een beroep gedaan op Optiek Talpa Evergem. Mijn problemen en vragen werden zeer ernstig genomen. Een deskundig en professioneel onderzoek maakte dat Gülay een voorstel deed tot aanpassing en verbetering van mijn bril. De nieuwe en aangepaste glazen werden snel geleverd, met opnieuw de nodige garantie naar de toekomst toe. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn handicap is natuurlijk gebleven, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn bril nu optimaal is afgestemd. Professionele kwaliteit samen met klantgerichtheid en klantvriendelijkheid kunnen niet anders dan leiden tot tevredenheid …

Eric Bergs, 54 jaar

Team Evergem

Evergemse levensgenieter
Pleziermaker
Ervaring
Evergem
Jan

Evergemse Precisie
Jong & ambitieus
Bezieling voor oogmeting
Evergem
Gülay

Evergemse passie
Ervaring
Creatieve duizendpoot
Evergem
Rika