Beoordelingen

Ik wou een positieve aanbeveling maken over de winkel in Evergem, alleen maar superlatieven en dit in het bijzonder over de aankoop van mijn Lindberg bril.
Ik kreeg een enorm uitgebreide uitleg qua glazen enz... dit heeft me geen seconde laten twijfelen en heb dan mijn bril daar aangekocht in volste vertrouwen. Een dikke pluim en doe zo verder.
Dit heeft alles te danken aan Rika :Top kennis en vol overgave voor haar Job.
Uitstekende service en eerlijk advies. Ik ben heel tevreden van mijn nieuwe bril.
Uitgebreide keuze en een professioneel gemotiveerd team waar alle opties bekeken worden. Dit op een rustige en spontane manier waarbij de kwaliteit van de verkoop centraal staat en niet de kwantiteit zoals bij vele anderen! Goed bezig, doe zo verder !!
Super vriendelijke personeel. Heel snel geholpen, binnen de week had ik mijn nieuwe bril. Super content van deze goede en snelle service!! Mij zie je hier zeker terug!
Sinds een paar jaar ben ik klant bij deze optiek. Wat een service en raad je daar krijgt, is niet in enkele woorden te beschrijven. Ik was er vandaag terug voor nieuwe glazen. Om nog niet te spreken van het ALTIJD vriendelijke onthaal van dame Rika, maar ook dat andere meisje. Voor mij... geen betere optieker ! Ik wil iedereen aanbevelen daar. Hartelijk bedankt voor alles aan het hele team !
Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens dag lenzen/lenzen uit te proberen. Dit was echt een drempel voor mij, maar na een goede begeleiding in de winkel en oefening baart kunst is het eigenlijk heel eenvoudig en vooral makkelijk. Geen excuses meer om die loopschoenen niet meer aan te doen. Dus bedankt Julie om mij dit voor te stellen en te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid .
Oortje van mijn zonnebril was losgekomen, zonder problemen een nieuw vijsje gemonteerd ook al was de zonnebril daar niet aangekocht. Super service !!!
Julie en Manon hebben uitstekend geholpen om ervoor te zorgen dat ik de ideale lenzen heb. Ook ben ik heel tevreden over mijn nieuwe bril. Hier kom ik zeker en vast terug!
Schrijf een beoordeling