Lenzen Nodig?

Probeer het GRATIS Proefpakket!

Even genoeg van je bril? Geïrriteerd door je aangedampte glazen? Wil je comfortabel sporten met uitstekend zicht? Of zie jij jezelf gewoon liever zonder bril?

Wat de reden ook mag zijn, je gaat best zo zorgvuldig mogelijk op zoek naar de ideale contactlens. Kom meteen langs bij Optiek Talpa voor een correcte oogmeting zodat je zeker de juiste lenzen meekrijgt!

Door Professionals.

Maak een afspraak en onze optometristen zoeken samen met jou naar de perfecte contactlens afgestemd op jouw levensstijl. Daarna probeer jij ze GRATIS en volledig vrijblijvend uit! Hoe we juist te werk gaan, lees je hier:

Boek een Afspraak

De Weg Naar De Perfecte Contactlens.

01

Gratis Oogmeting t.w.v.€49.

Kom langs in onze optiek, 15 minuten later weet je de juiste correctie. Is je zicht achteruit gegaan? Dan tonen onze optometristen je exact met hoeveel. Is er een medisch probleem? Dan sturen we je door naar de juiste specialist.

02

Dag, maand, Torisch of Multifocaal?

Je leest het goed. Niet alleen in brillen maar ook in lenzen zijn er tal van mogelijkheden om jouw comfort zo gepersonaliseerd mogelijk te maken! Met de juiste apparatuur en te luisteren naar jouw wensen en noden, gaan we na welke lenzen ideaal zijn voor jouw ogen.

03

De Juiste Vloeistof.

Een slechte ervaring met lenzen? Dan had je wellicht niet de juiste vloeistof. Er zijn namelijk grote verschillen in vloeistoffen! Aan de hand van de droogte van je ogen, geeft onze optometrist je de gepaste vloeistof mee.

04

Test Het Proefpakket.

We willen absoluut dat jij de perfecte lenzen vindt zodat we je nog jaren kunnen verder helpen met de juiste lenzen en service. Vandaar dat we je helemaal GRATIS je lenzen (inclusief vloeistof) laten uittesten. Alleen zo maak jij de best geïnformeerde keuze en heb jij lenzen die ervoor zorgen dat je kan blijven doen wat je graag doet zonder belemmeringen!

05

Een Gepersonaliseerde Service.

Overtuigd van je lenzen en heb je de smaak te pakken? In dat geval, verwelkomen we je graag in ons unieke Lens Plan. We verzekeren je van de beste prijs en service. Daarboven ontvang je jaarlijks een reispakket vloeistoffen cadeau en kan je altijd terecht in onze optiek voor een controle of vervanging bij breuk of verlies van een lens.

Eerste Keer?

Zoals alle eerste keren is ook het plaatsen van lenzen erg spannend en kan het even zoeken zijn. Onze professionals staan klaar om je hierbij stap voor stap te begeleiden (inclusief handige tips!) zodat jij zonder zorgen lenzen kan dragen.

Boek een Afspraak

Ontdek Het Lens Plan.

Heb jij je ideale contactlenzen gevonden en kan je niet meer zonder? Dan verwelkomen we je graag in ons Lens Plan en geniet je van:

  • De beste prijs voor lenzen & andere producten
  • jaarlijks een reispakket vloeistoffen cadeau
  • Gratis contactlensaanpassingen en controles
  • Gratis vervanging van een lens bij breuk of verlies*
  • 15% korting bij aankoop van een zonnebril, montuur en/of glazen
Boek een Afspraak

Een Service Om 'U' Tegen Te Zeggen.

Het Lens Plan In Een Notendop.
jaarlijks_icon

Jaarlijks reispakket
Cadeau

Zo ben jij klaar voor iedere trip met lensvloeistof in meeneemformaat!

zonnebril_icon

15% Op het Hele
Brillen Gamma

Bij aankoop van een zonnebril, montuur en/of dlazen, krijg je 15% korting!

gratis_icon

Gratis Vervanging
Bij Breuk

Bij verlies of breuk, krijg je van ons vervanging, Max 2 lenzen per 6 maanden.

controle_icon

Controle Wanneer
Jij Wil

Toe aan een sterkere contactlens? Altijd welkom in onze optiek voor een gratis controle.

Wat anderen over ons zeggen

Ik wou een positieve aanbeveling maken over de winkel in Evergem, alleen maar superlatieven en dit in het bijzonder over de aankoop van mijn Lindberg bril.
Ik kreeg een enorm uitgebreide uitleg qua glazen enz... dit heeft me geen seconde laten twijfelen en heb dan mijn bril daar aangekocht in volste vertrouwen. Een dikke pluim en doe zo verder.
Dit heeft alles te danken aan Rika :Top kennis en vol overgave voor haar Job.

Kurt Bauwens

Uitstekende service en eerlijk advies. Ik ben heel tevreden van mijn nieuwe bril.

Kelly D'Hollander

Uitgebreide keuze en een professioneel gemotiveerd team waar alle opties bekeken worden. Dit op een rustige en spontane manier waarbij de kwaliteit van de verkoop centraal staat en niet de kwantiteit zoals bij vele anderen! Goed bezig, doe zo verder !!

Lucas Vanderstraeten

Super vriendelijke personeel. Heel snel geholpen, binnen de week had ik mijn nieuwe bril. Super content van deze goede en snelle service!! Mij zie je hier zeker terug!

Mike Van Praet

Sinds een paar jaar ben ik klant bij deze optiek. Wat een service en raad je daar krijgt, is niet in enkele woorden te beschrijven. Ik was er vandaag terug voor nieuwe glazen. Om nog niet te spreken van het ALTIJD vriendelijke onthaal van dame Rika, maar ook dat andere meisje. Voor mij... geen betere optieker ! Ik wil iedereen aanbevelen daar. Hartelijk bedankt voor alles aan het hele team !

Sandra Herbots

Sporten zonder bril is voor mij echt onmogelijk. Julie stelde voor om eens dag lenzen/lenzen uit te proberen. Dit was echt een drempel voor mij, maar na een goede begeleiding in de winkel en oefening baart kunst is het eigenlijk heel eenvoudig en vooral makkelijk. Geen excuses meer om die loopschoenen niet meer aan te doen. Dus bedankt Julie om mij dit voor te stellen en te begeleiden naar meer bewegingsvrijheid .

Jolien – 26 jaar

Oortje van mijn zonnebril was losgekomen, zonder problemen een nieuw vijsje gemonteerd ook al was de zonnebril daar niet aangekocht. Super service !!!

Shaun Byn

Julie en Manon hebben uitstekend geholpen om ervoor te zorgen dat ik de ideale lenzen heb. Ook ben ik heel tevreden over mijn nieuwe bril. Hier kom ik zeker en vast terug!

leonie haentjens

Boek NU Je Afspraak &
Test Jouw Lenzen Volledig GRATIS Uit!

Kom langs in onze optiek en laatje oogmeting bij ons uitvoeren. Waarom? Omdat we dan zeker zijn dat de meting van je ogen correct gebeurt en dus 00k dat we je de juiste contactlenzen meegeven.

We geloven dat wanneer je deze lenzen gratis uittest. je de best geinformeerde beslissing maakt. Op die manier. kunnen onze specialisten je nogjaren verder helpen met de meest persoonlijke service.

Boek Nu & Ontvang
De Geschikte Vloeistof.

Naargelang de resultaten vanje test. kan je niet zornaar elke vloeistof gebruiken.

met de juiste apparatuur en kennis adviseren onze professionals
de ideale contactlens en vloeistof voor jouw levensstijL

Op die manier kan jij in alle comfort alles blijven doen wat je graag doet!